• ZAPOJ SA DO PONOŽKOVEJ VÝZVY AJ TY!

          •  

            21. 3. je Svetovým dňom Downovho syndrómu. Oficiálne sa oslavuje od roku 2012, a to na základe rozhodnutia Organizácie spojených národov.

            Prečo ponožky? Lebo pri troche fantázie pripomína ich tvar chromozómy. V tento deň si preto na každú nohu obúvame ponožky, ktoré na prvý pohľad spolu nesúvisia - líšia sa farbou, vzorom či veľkosťou. Tým dávame najavo, že si uvedomujeme odlišnosť týchto ľudí, ale aj to, že ich podporujeme a ich inakosť chápeme.

            Takto spolu dokážeme šíriť porozumenie a rešpekt k rozdielnosti.

          • INVESTUJTE DO VZDELANIA VAŠICH DETÍ!

          •  

            OZ Rodičia a priatelia školy pri ZŠ s MŠ Liptovská Teplá  je možné v tomto roku podporiť  prostredníctvom darovania 2% cez zmluvne garantované občianske združenie Komunitná nadácia Liptov, SNP 750, 033 01 Liptovský Hrádok, IČO: 37 902 245. 

            Vaše dieťa dostane vytlačený formulár Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane, kde budú už vyplnené údaje OZ. Kópiu vypísaného a vyplneného vyhlásenia o poukázaní 2%  je potrebné odovzdať do riaditeľne ZŠ s MŠ Liptovská Teplá. Bude slúžiť  na preukázanie nároku na  poukázané 2%. Môžete priniesť aj originál, my ho na daňový úrad zanesieme.

            Formulár si môžete aj vytlačiť, je zverejnený aj na webe školy v sekcii VIAC – 2% DANE

            Podrobné informácie ako je potrebné postupovať prikladáme v linku: 

            https://www.knl.sk/2-z-dane

            Podporiť činnosť občianskeho združenia Rodičia a priatelia školy pri ZŠ s MŠ Liptovská Teplá môžete aj dobrovoľným finančným príspevkom na účet občianskeho združenia IBAN:  SK04 0900 0000 0051 7187 8523. 
            Za OZ Rodičia a priatelia školy pri ZŠ s MŠ Liptovská Teplá  a za všetky deti Vám ĎAKUJEME.  

          • Oznam - zrušené obedy

          • Oznamujeme vám, že z dôvodu vysokej chorobnosti zamestnancov kuchyne dnes a zajtra (18.-19.3.) obedy pre žiakov druhého stupňa a zamestnancov školy nebudú vydávané. Obedy pre žiakov 1. stupňa a MŠ sú zabezpečené. O ďalších zmenách budeme priebežne informovať.

          • Dejepisná olympiáda

          • Dňa 5. februára šesť žiakov zo 6. až 9. ročníka reprezentovalo našu školu v okresnom kole Dejepisnej olympiády, ktoré sa tradične uskutočnilo v ZŠ Zarevúca. Adela Kapláňová a Peter Pepucha (kategória F), Tadeáš Rozboril a Laura Buliaková (kategória E), Leo Buliak (kategória D), Laura Kapláňová a Sebastián Buliak (kategória C) začali s prípravou už v priebehu decembra. Okrem ročníkového učiva a regionálnych dejín si v rámci tohtoročnej monotematickej časti museli naštudovať históriu, interiér a exteriér 16 slovenských hradov a zámkov vrátane ich pôdorysu a fotografií.

            Najlepšie sa darilo Laure Buliakovej (7.A)Leovi Buliakovi (8.A). Vo svojich kategóriách sa umiestnili na 1.na 2. mieste, čím si zabezpečili postup do krajského kola. Ďakujeme im za úspešnú reprezentáciu školy a prajeme im veľa chuti do náročného štúdia pri príprave na ďalšie kolo súťaže.

          • Oznam - riaditeľské voľno

          • Riaditeľka ZŠ s MŠ Liptovská Teplá oznamuje, že v súlade s § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov udeľuje riaditeľské voľno žiakom základnej školy na dni 20.3.2024 (streda) organizačných dôvodov (pre 7. a 8. ročník) a 22.3.2024 (piatok) pre žiakov základnej aj materskej školy z prevádzkových dôvodov (odstávka el. energie).