• Stretnutie triednych dôverníkov

          • V mene predsedu občianskeho združenia Rodičia a priatelia školy pri ZŠ s MŠ Liptovská Teplá Vás pozývame na stretnutie triednych dôverníkov (Rady rodičov), ktoré sa bude konať dňa 27. 09. 2023 o 16.30 hod. v učebni FYZ-CHE. Stretnutie je zvolané na základe požadavky pána Mgr. Kubačku a po následnej dohode s výkonným výborom OZ  Rodičia a priatelia školy ZŠ s MŠ Liptovská Teplá .

             

            Program:

            1. Otvorenie

            2. Určenie zapisovateľa a overovateľov zápisnice

            3. Rôzne

            4. Pripomienkovanie  stanov OZ ( návrh p. Mgr. Kubačka) 

            5. Diskusia

            6. Záver

          • Ochrana života a zdravia

          • Všetky triedy našej školy tohtoročné cvičenie Ochrany života a zdravia strávili prechádzkou po blízkom okolí Liptovskej Teplej. Naše kroky smerovali k Bešeňovským travertínom, Slovenským trópom v Liptovskom Michale, do Ivachnovej, k športovému areálu FIT v Bešeňovej, ku skalnému útvaru Kaplnka pri Bešeňovej a aj k športovému ihrisku v Liptovskej Teplej.

          • Stretnutie triednych dôverníkov

          • V mene predsedu občianskeho združenia Rodičia a priatelia školy pri ZŠ s MŠ Liptovská Teplá Vás pozývame na stretnutie triednych dôverníkov (Rady rodičov), ktoré sa bude konať dňa 18. 09. 2023 o 16.30 hod. v učebni FYZ-CHE.

            Program:

            1. Otvorenie

            2. Určenie zapisovateľa a overovateľov zápisnice

            3. Určenie volebnej komisie, určenie predsedu volebnej komisie

            4. Voľba predsedu OZ , voľba podpredsedov OZ

            5. Voľba členov výkonného orgánu

            6. Voľba kontrolnej komisie

            7. Informácia o čerpaní rozpočtu šk. rok 2022/2023, záverečná správa

            8. Schválenie výšky členského príspevku na šk. rok 2023/2024

            9. Plánované akcie šk. rok 2023/2024

            10. Schválenie rozpočtu na šk. rok 2023/2024

            11. Diskusia- pripomienkovanie stanov OZ

            12. Záver

             

             

             

          • Praktické cvičenie OŽZ

          • V pondelok 18. 9. 2023 sa uskutoční praktické cvičenie ochrany života a zdravia. Prvé dve hodiny budú v triedach s triednymi učiteľmi (teoretická príprava) a potom pokračuje pohyb a pobyt v prírode. ŠKD a obedy fungujú normálne. Bližšie informácie podajú triedni učitelia vo svojich triedach a cez edupage. V prípade nepriaznivého počasia sa normálne učíme podľa platného rozvrhu hodín. 

          • HLASUJME ZA MOTÍV NOVEJ ŠKOLSKEJ KOLEKCIE

          • Krásny deň všetkým,


            máme pre Vás jedno skvelé prekvapenie!
            Do školy prichádza nová školská kolekcia a ste to práve Vy, kto rozhodne o jej podobe! Hlasujte do 19.9. o tom, ktorý z trojice motívov sa Vám páči najviac. Víťazný motív potom použijeme na vytvorenie celej kolekcie a e-shopu, kde nájdete nielen mikiny, ale aj tričká, čapice, batohy a ďalšie kúsky v rôznych farbách :-)

             

            Hlasovať môžete tu: https://schoolsunited.cz/hlasovani/63570223

          • Stretnutie deviatakov 2002/2003

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Stretnutie deviatakov 2002/2003.

            V sobotu 09.09.2023 sa po 20. rokoch  stretli deviataci, ktorí u nás končili v roku 2002/2003. Opäť môžeme byť hrdí na to, že títo úspešní ľudia získlali základné vzdelanie práve v našej škole. Spomínali v spoločnosti Mgr. J. Markoviča, Mgr. J. Hanckovej, Mgr. E. Likavcovej a Mgr. Ľ. Hošalu. 

          • Otvorenie školského roka 2023/2024

          • Po dvoch mesiacoch prázdnin škola opäť otvorila svoju bránu.Starostovia obcí Milan Kašák (Liptovská Teplá), Ing. Martin Baran (Bešeňová), Vladimír Guoth (Ivachnová), Martin Adamčiak (Liptovský Michal), Ing. Juraj Markovič (Kalameny), pán farár Ing. Mgr. Peter Lešňovský, rodičia, pedagogickí a nepedagogickí zamestnanci, škôlkari aj žiaci slávnostne otvorili nový školský rok 2023/2024. Želáme všetkým veľa úspechov, nové zážitky a pevné nervy.

          • Stretnutie deviatakov 1982/1983

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Stretnutie deviatakov 1982/1983.

            V sobotu 10. 06. 2023 sa v našej škole stretli naši bývalí deviataci. Sme radi, že sme ich mohli privítať po štyridsiatich rokoch. Spoločne si zaspomínali s Mgr. J. Markovičom a Mgr. V. Baranom na zlaté školské časy.

          • Medzinárodný deň detí

          • Srdečne Vás pozývame!

            Vážení rodičia, v piatok 2.6.2023 naša škola v spolupráci s obcou Liptovská Teplá organizuje deň detí, ktorý má charakter otvorenej akcie. Pre žiakov našej školy bude fungovať časový režim s pedagogickým dozorom ako pri bežnom vyučovaní, t.j. žiaci prvého stupňa do 12.00, žiaci druhého stupňa do 12.45. Po tomto čase preberajú zodpovednosť za deti zákonní zástupcovia. 

            Školský klub detí a materská škola fungujú v bežnom režime.

            Pre všetky deti je pripravené desiatové občerstvenie a pitný režim.

            Na predaj bude v réžii aktrakcieruzomberok.sk a OZ Rodičia a priatelia školy cukrová vata, popcorn, guláš, nápoje a drobné občerstvenie.

            Zároveň upriamujeme pozornosť na možnosť povzbudzovať súťažiacich v zábavno-vedomostnom kvíze a možnosť zabaviť sa s kapelou LOS BOMBARDEROS.

          • TALENTÁČ 2023

          • Združenie kresťanských spoločenstiev mládeže v spolupráci s obcami, školami a farnosťami Dolného Liptova pozýva deti vo veku 6 -12 rokov na 5 dňový animačný program TALENTÁČ 2023. O deti bude postarané počas pracovných dní od 3. júla do 4. augusta vždy od 7.00 do 16.00 h. TURNUSY prebehnú v Liptovských Sliačoch, Likavke, Liptovskej Teplej a Liskovej. Aj toto leto hľadáme talenty, preto sa pridaj k nám a zaži každý deň program plný zábavy, hier a zážitkov. Pre deti bude zabezpečená strava, výlety a vyškolení animátori. Cena je 149€, pri úhrade do 10. mája je to len 129€! Prihlášku a všetky potrebné informácie nájdete na www.talentac.sk

          • 2% z dane

          • Vážení rodičia, dostali ste tlačivo "Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby", ktorým nám môžete poukázať 2% z dane. Podrobný návod nájdete v module 2% dane. 

          • Zdravý úsmev

          • Vážení rodičia, zapojili sme sa do preventívneho programu "Zdravý úsmev", ktorý budeme realizovať v spolupráci so Strednou zdravotníckou školou v Liptovskom Mikuláši. Je to program zameraný na správnu techniku čistenia zubov a prevenciu zubného kazu. Žiaci si musia doniesť do školy vlastnú zubnú kefku.

            Rozpis termínov:

            29. 03. 2023 - streda 

            2. hodina - 1.A, 1.B

            3. hodina - 2.A, 2.B

            04. 04. 2023 - utorok

            2. hodina - 1.A, 1.B

            3. hodina - 3.A

            05. 04. 2023- streda

            2. hodina - 4.A

            3. hodina - 4.B